Robin Nupponen's blogg

Robin Nupponen's blogg

Slappandet är ett faktum

Jobb & pengarSkapad av Robin Nupponen 12 apr, 2013 12:25
Nu har jag varit ledig i 3 veckor och kom i veckan hem från Kalmar.

Det var en trevlig vistelse men problemet är alltid att inte har en riktig säng att sova i eller en dator att surfa på. Men jag har hoppat runt som vanligt, varit mycket hos pappa och hans del av släkten uppe i Mönsterås/Ålem och sen lite hos morsan i Kalmar. Det han med att firas påsk, min födelsedag, festades en del (läs: mycket) och sedan åkte jag buss hem igen.

Jag var på Nordisk Film i tisdags för att fixa klart min del med Hela Sveriges Fredag (som tydligen har lite problem idag, så jag kanske få ta en dag till snart...), så nu letar jag jobb!
Om det är någon som vet nått så får dem gärna säga till. Jag har lite på G men det verkar inte vara förrän i slutet av sommaren (juli, augusti) så just nu ser det ut att bli en allt för lång semester... Jag ska inte va allt för nedstämd över det nu när vädret börjar ordna upp sig men det skulle vara trevligt att jobba några veckor så jag i alla fall går plus efter 2 månaders ledighet.

Jag har dock ett nytt projekt på gång (inte att förväxla med kortfilms manuset som jag är för lat för att ta tag i. Fan, jag måste skriva på det snart...) Nej, utan det är en ny film, i stil med Let's Talk About Sweden. Men den ligger fortfarande i idéstadiet och jag funderar hur jag ska rama in den så den blir rolig och snygg att titta på. finns några schyssta tankar som jag snart ska få i rullning, var så säkra!

Annars händer inte mycket. Kollar på film, lirar Wii. Imon ska jag dock träffa Hans. Vi ska käka lite och lira tv-spel, fantastiska kvällar! Sedan måste jag snart träffa Maria som är hemma från västkusten. Brukar bli en film eller tre hemma hos henne.

Det var det! Ses!

  • Kommentarer(0)//blogg.r-nu.com/#post574