Robin Nupponen's blogg

Robin Nupponen's blogg

Den bitterljuva känslan

Samlade tankarSkapad av Robin Nupponen 29 jul, 2013 00:10
Efter en hel vecka på västkusten är jag nu tillbaka och det är en konstig känsla i kroppen som infinner sig. Har haft så jäkla kul med Hans, Lovisa och Maria. Liseberg var toppen, vädret perfekt ackompanjerat med en fantastisk utsikt över västkustens vackra skärgård och som innehöll många "kodak-moments".

Men jag känner nått annat också. Ångesten över saker som blev och uteblev. Ångesten av att jag måste ta tag i verkligheten. Som att flytta från min lägenhet om två månader. Att hitta ett nytt jobb. Att få ordning på det som inte riktigt har gått min väg den senaste tiden. Måste ta tag i allt det där men kan bara tänka på en sak. En person.

Och det blir inte bättre när jag tänker på vad jag ska hitta på om dagarna nu. Sommaren är snart slut, alla börjar jobba och själv sitter jag här klockan tio över tolv på en söndag och skriver blogginlägg, för att jag kan.

Men när jag tittar på alla mina bilder från den kommande veckan så ångrar jag ingenting. Det kunde inte ha blivit bättre. Eller jo, det KUNDE blivit bättre, men jag behöver inte att det skulle det. Det måste finnas kaos i det som är vackert. Och det finns det gott om där inne.

Sov gott.


  • Kommentarer(0)//blogg.r-nu.com/#post586